Nærkøb

Såfremt du er interesseret i et forpligtende kædesamarbejde, kan du som Sügro kunde blive medlem af Butikskæden NærKØB A/S

 

NærKØB har manifesteret sig som samlingspunktet for den frie sektor, og tilbyder i dag kædens medlemmer en lang række fordele og bedre betingelser, der stiller dem betydeligt stærkere i kampen om forbrugernes valg af indkøbssted. NærKØB er kæden, hvor butiksindehaveren har en reel indflydelse på kædens udvikling i tæt dialog med kædekontorets ledelse. Kædens medlemmer er aktionærer i Butikskæden NærKØB A/S, hvor der konstant tænkes i omsætnings- og indtjeningsfremmende aktiviteter og tiltag for butikkerne.

NærKØB kæden startede sine aktiviteter i januar 2001, og er i dag med mere end 220 butikker Danmarks største kæde i kiosk/convenience sektoren. NærKØB er et aktieselskab, som er ejet 50% af kædens butikker og 50% af de to grossister Sügro Danmark A/S og SuperGros A/S.

Konceptet NærKØB er sammensat således, at vi får det optimale ud af at være en landsdækkende kæde – vel at mærke uden at gå på kompromis med den enkelte butiks mulighed for at tilpasse sig lokalt – og i øvrigt være ”herre i egen butik”.

NærKØB butikkerne deltager alle i de koncepter, der uanset størrelse og markedsføring stilles krav om, hvorimod en del af kædens markedsføring er differentieret således, at der er taget udgangspunkt i de forskelligheder, der er i kædens mange butikker mht. størrelse af kolonialsortimentet mm.

Altså kædens markedsføring er baseret på butikkernes behov for markedsføring og ikke størrelsen på industriens tilskud.

Alle butikker i NærKØB får stillet et 32” eller 40” instore tv gratis til rådighed samt en mindre skærm ved kasselinien. I de kampagne uger hvor der sendes løbesedler ud, vil der blive vist udvalgte kampagnevarer fra løbesedlen. I de øvrige uger vil der blive vist imagespots, fast hverdags pris og delkoncepter.

Kioskpakken

Ca. 75 % af alle NærKØB's butikker er med i kioskkæden og skiltrer med "Din lokale servicebutik". Denne kæde markedsfører kioskvarer som konfekture, drikkevarer, taletidskort, Danske Spil, aviser/magasiner, m.m. En del butikker har også spilleautomater.

Campingpakken

De resterende ca. 25% af NærKØB’s butikker er tilknyttet campingpakken for butikker, der er tilknyttet en campingplads, og de er sammensat med henblik på at profilere butikken til pladsens gæster. Der bliver lavet en folder på 4 sider med et udvalg af butikkens varesortiment til uddeling til pladsens gæster. Det er frivilligt om en camping butik ønsker at deltage i kædens øvrige markedsføring.

Derudover er der mulighed for at være med på diverse delkoncepter bla. inden for frisk kaffe, bake-off, pølsebar, film, aviser og ugeblade, bøger, vin, non food m.m. Butikkerne bestemmer selv hvor mange og hvilke delkoncepter de vil deltage i.

Ved medlemskab af Butikskæden NærKØB A/S har hver butik sit eget log-in på hjemmesiden www.naerkob.dk. Her finder man alle kædens oplysninger så som ugeinfo, kampagner, referater, delkoncepter, leverandøraftaler, personalehåndbog, fotodatabase, anbefalet grundsortiment, debatforum m.m.. Som den første kioskkæde i Danmark har vi et skilteprogram til anvendelse til produktion af egne skilte, plakater, dvd covers m.m.. På intranettet kan I som medlem af NærKØB endvidere se, om der er personer der søger efter arbejde, eller I kan oprette en ansøgning efter en ny medarbejder.

 

Ny webshop på vej!

D. 1. december lancerer vi vores nye hjemmeside med en helt ny webshop. Vil glæder os til at byde dig velkommen.

Webshop

Varer i kurv: {totalquantity}

OBS! Din tidligere valgte leveringsdato ({previousDeliveryDate}) er udløbet.

Deadline for ordrer er kl. 10.00 den sidste hverdag før levering.

Log ud

Du har {count} varer i kurven.