Præsentation Sügro A/S

Sügro A/S leverer varer i hele Danmark gennem vores 4 afdelinger: Sügro Nord, Sügro Syd, Sügro Sjælland og Sügro Danmark, hvor sidstnævnte fungerer som hovedkontor og bindeled mellem afdelingerne.

Sügro er en attraktiv totalleverandør til kiosker, servicestationer, kantiner, sportshaller, campingpladser, biografer, videobutikker m.v. Vi har samhandel med enkeltstående kunder såvel som kæder, og vores årlige omsætning er på kr. 1,8 mia.

Sügro ejer 17 % af aktierne i Butikskæden Nærkøb A/S, og leverer varer til mere end halvdelen af kædens butikker.

Vi er specialister indenfor convenience med et bredt sortiment indenfor konfekture, drikkevarer, taletid, tobak, kioskvarer, chips, vin og spiritus samt kolonial med over 6000 aktive varenumre. Vi sætter en ære i at være først med nyheder indenfor kategorierne og have nogle spændende alternativer til de gængse mærkevarer.

Gennem vores markedsføring med 22 tilbudsaviser og 4 sæsonkataloger, garanterer vi altid en konkurrencedygtig pris på varerne, og de mange tilbud giver dig mulighed for at opnå ekstra fordelagtige priser hos os. Vi kan desuden tilbyde dig et bredt udvalg af koncepter indenfor forskellige varekategorier, som øger dit salg ud af butik. Kontakt én af vore dygtige konsulenter, som altid står til rådighed for at hjælpe dig med sparring og rådgivning.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Sügro – Vi er med hele vejen.

Ny webshop på vej!

D. 1. december lancerer vi vores nye hjemmeside med en helt ny webshop. Vil glæder os til at byde dig velkommen.

Webshop

Varer i kurv: {totalquantity}

OBS! Din tidligere valgte leveringsdato ({previousDeliveryDate}) er udløbet.

Deadline for ordrer er kl. 10.00 den sidste hverdag før levering.

Log ud

Du har {count} varer i kurven.