Registrering af Tobaks-ID

Kære Kunde,

Pr. 20. maj 2019 trådte en ny EU lovgivning i kraft, som skal modvirke ulovlig handel med tobaksvarer. Alle aktører inden for tobak skal derfor registreres dvs. producenter, importører, grossister og detailbutikker.

Som tidligere informeret, så skulle registreringen have været foretaget på Worldline inden den 20. maj 2019, så du fortsat lovligt kan modtage cigaretter eller rulletobak til videresalg. Samtidig skal vi som grossist have registreret dine tobaks ID’er, da vi skal indberette vores salg til dig på dette nummer.

Vi må desværre konstatere, at det kun er en brøkdel af vores kunder, som har været igennem registreringsprocessen. Derfor har Sügro i samarbejde med Worldline fået lavet en automatisk oprettelse af vores kunders tobaks ID. Herved får vi indhentet og registreret dit lovpligtige økonomiske ID samt anlægs ID, og som detailbutik overholder du derved dine forpligtigelser jf. lovgivningen om registrering for tobakssalg.

For god ordens skyld skal vi understrege, at disse standard identifikationskoder i øvrigt ikke indeholder andre oplysninger eller benyttes i anden forbindelse end lovligt at kunne legimitere, at det pågældende CVR nummer handler med tobak.

Vi vil gerne have din bekræftelse og fuldmagt til, at vi benytter den automatiske oprettelse af dit lovpligtige økonomiske ID samt anlægs ID, hvorved vi samtidig vil fremsende disse til dig, når de er registreret i vores system.

Fuldmagt

(Navn på tegningsberettiget)

 

Med venlig hilsen

Sügro Danmark

Jette Andersen
Direktør

 

Dit økonomiske ID samt anlægs ID er i øvrigt underlagt Sügro’s gældende Privatlivs- og persondatapolitik.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af sugro.dk. Ved at klikke videre accepterer du vores brug af cookies.